Contact us now
+1-888-846-1732

Category: Mötesplatsen-se

massage staffanstorp massage mjölby

Bli oumbärlig på jobbet, skolan eller hemma! Under en dag lär du dig en skön och effektiv massage för hela ryggen, nacken och ansiktet. Vi kommer även att  ons 27 sep. Genom att behärska några grundtekniker inom massage kan du förebygga spänningar och smärta i rygg och nacke. Lär dig utöva massage för hemmabruk för  lör 30 sep. Massagekurser. Kurs i massage. Massagens primära uppgift är att lösa upp spänningar i muskler. I och med att blodcirkulationen ökar tillförs näring och viktiga.

Massage staffanstorp massage mjölby - horor

Distans Data och Foto. Våra kurser och föreläsningar Djur och Natur Data och Foto Dans och Teater Språk och Kommunikation Konst och Hantverk Navigation och Sjöliv Mat och Dryck Kropp och Själ Hem och Trädgård Samhälle och Ekonomi Trafik och Teknik Kultur och Historia Musik och Sång Distanskurser. Laserbehandling Kosmetisk tatuering Sjukgymnastik Hudvård Massage Kiropraktik. Vi hjälper dig att knyta nya kontakter med arbetsgivare, hitta dolda jobb och vässa ditt jobbsök — utifrån dina behov. Medborgarskolans Hus, Hagagatan 23 A, STOCKHOLM Karta Ledare:

Videos

Lär dig att förebygga spänningar och smärta i rygg och nacke genom denna praktiska massagekurs! INNEHÅLL Vi går igenom enkla tekniker för att ge en skön  sön 1 okt. Massagekurser. Kurs i massage. Massagens primära uppgift är att lösa upp spänningar i muskler. I och med att blodcirkulationen ökar tillförs näring och viktiga. Massage Staffanstorp. På Bokadirekt kan du hitta och boka nightclubpussy.eu massörer, naprapater, frisörer och mycket mer nära dig. Saknas: mjölby.

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *